![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "tüm supermeydan üyelerine selam" başlıklı konu görüntüleniyor, "ismim erkin supermeydan sayfalarında beni yaprakgil olarak görüceksiniz =) uzun zamandır forumu takip ediyorum ve çok memnunum çok geniş bir arşivi var forum konuları oldukça geniş emeği geçen herkezin eline ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 70 ![]() | tüm supermeydan üyelerine selam ismim erkin supermeydan sayfalarında beni yaprakgil olarak görüceksiniz =) uzun zamandır forumu takip ediyorum ve çok memnunum çok geniş bir arşivi var forum konuları oldukça geniş emeği geçen herkezin eline sağlık burda yardımlaşmayı seven bir topluluk var elimden geldiğince sitede aktif bir üye olmaya çalışacağım konservatuar öğrencisiyim aynı zamanda çeşitli partime işlerde çalışıyorum müzisyenim ana estrumanım davul yan estruman gitar akustik gitarı çoks everim :) müzik yelpazem oldukça geniş birtakım tarzlar dışında dinlemediğim müzik tarzı yoktur ama açıkçası en çok dinlideğim gruplar sanatçılar 70 ler ve 80 ler içersindedir ;) nice sevgi dolu yardımlaşma dolu paylaşımlara =) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 273 Rep: 26904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tüm supermeydan üyelerine selam Hoş geldin bu platformda aradığın her şeye ulaşacaksın çok teferruatlı bir giriş yaptın hoşuma gitti sıcakkanlı birisine benziyorsun dinlediğin tarzda müzikler içeren bölümlerimiz var umarım hoşuna gider burada s betin,dostluğun ve paylaşımın gerçek adresindesin..
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: tüm supermeydan üyelerine selam hoşgeldiniz yaprakgil nice sevgi dolu yardımlaşma dolu paylaşımlara |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 116 Rep: 11259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tüm supermeydan üyelerine selam Hoşgeldin supermeydan forumuna yaprakgil...İyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tüm supermeydan üyelerine selam Alıntı:
hoş ve keyifli vakit geçirmenizi dilerim . | |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 70 ![]() | Cevap: tüm supermeydan üyelerine selam herkeze tekrar merhaba uzun bir süre internetim yoktu şimdi smile adsl e geçtim tekrar burdayım paylaşıma devam =) |
| | |
| | #7 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: tüm supermeydan üyelerine selam Alıntı:
Sürekli seni aramızda görmek hoşumuza gidecektir.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #8 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tüm supermeydan üyelerine selam Hoşgeldin yaprakgil ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |