![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "ARANIZA BIR CADI GELDI:D" başlıklı konu görüntüleniyor, "MERHABA ARKADASLAR, ADIM GAMZE YENI UYE OLDUM...SITENIN ISMI COK ILGIMI CEKTI PAYLASMAYI COK SEVEN BIRIYIM SUAN DERSHANEYE GIDIORUM ÖSS YE HAZIRLIK ICIN... FAZLA KALAMAM BAKAMAM AMA ELIMDEN GELDIGI KADAR PAYLASIM ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 41 ![]() | ARANIZA BIR CADI GELDI:D MERHABA ARKADASLAR, ADIM GAMZE YENI UYE OLDUM...SITENIN ISMI COK ILGIMI CEKTI PAYLASMAYI COK SEVEN BIRIYIM SUAN DERSHANEYE GIDIORUM ÖSS YE HAZIRLIK ICIN... FAZLA KALAMAM BAKAMAM AMA ELIMDEN GELDIGI KADAR PAYLASIM GOSTERECEGIM...SIMDIDEN TANISTIGIMIZA MEMNUN OLDUM:)HERSEYI PAYLASMAK ADINA GELDIM:) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 443 Rep: 43328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ARANIZA BIR CADI GELDI:D Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ARANIZA BIR CADI GELDI:D Hoşgeldin foruma Gamze.. Yanlış anlamada ismin Gamze ve sen bir cadısın ama profil bilgilerinde erkek olarak görünüyorsun profilini tekrar düzenle ister isen:) İyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 41 ![]() | Cevap: ARANIZA BIR CADI GELDI:D ewet ya onu gormemısım en son kabul edıorum dedım sonra gordum hatırlattıgın ıcın saol.sımdı duzeltıorum bu arada h.b:)hersey cok ıyı olur ınsallah tanıstıma sevındım |
| | |
| | #5 |
| Banned | Cevap: ARANIZA BIR CADI GELDI:D Aramıza hoş geldin kardeşim.Umarım bol paylaşımlı ve bol bol dostluklar edineceğin hoş vakitler geçirirsin.Senide paylaşımlarınla görmek bizi çok mutlu edecektir.Saygılar Sunarım... :) |
| | |
| | #6 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 41 ![]() | Cevap: ARANIZA BIR CADI GELDI:D Alıntı:
h.b arkadasım ınanın cok ıyı paylasımlar gosterecegım bundan emın olabılırsınız dostluklar arkadaslıklar paylasmakla olur burası bır dost arkadas camıası bızde yenı gelen bır mısafırız.....ama kalıcı bır mısafır | |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ARANIZA BIR CADI GELDI:D hoşgeldiniz diyeceğim ama önce kampa gidin orada bi sabun yapsınlar seni; modlar ilgileniyo bu işle hoşgeldiniz tekrar keyifli forumlar dileğiyle |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 15 ![]() | Cevap: ARANIZA BIR CADI GELDI:D hoşgeldin gamze süpermeydana. güzel vakit geçirmen dileğiyle . öss ve üniwersite hakkında sorularına cewap verebilirim tabi istersen. kolay gelsin. bizde geçtik o yollardan kolay deil bilirim. hadi kib..! |
| | |
| | #9 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ARANIZA BIR CADI GELDI:D hoşgeldin gamze eminim beğeneceksın bu forumu.iyi paylaşımlar.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |