![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "PAM.aRt" başlıklı konu görüntüleniyor, "selam FORUM SÜPERMEYDAN hoşgeldik inşallah..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | PAM.aRt |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 134 Rep: 13233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: PAM.aRt Aramıza hosgeldın PAM.art, dogru yerde olduguna emın ol, ha bıde bende yenıyım fakat suana kadar resımdekı gıbı bı vahsetle:) karsılasmadım, karsılasmayacagına emın ol cunkı yonetıcısınden uyesıne anlayıs ve hosgoru duyguları uzerıne kurulu bı tartısma platformu... Tekrar hosgeldınız, hayırlı forumlar:)
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: PAM.aRt Hoşgeldin sevgili pam.art . Acemiler sağa geçsin , sizi kamplarda sabun yapıp kullanacağız :)) Öyle ses getiren bir selam verdiniz ki , duymamak imkansızdı . Hoş sefalar getirdiniz , dileriz aradığınızdan da fazlasını bulursunuz :)) İyi forumlar dileirm :) |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: PAM.aRt sabun mu yahni yapın beni tatlı olurum vallaha sıcak insanlarsınız yea teşekkür ederim arkadaşlar |
| | |
| | #6 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: PAM.aRt Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: PAM.aRt sizdemi sabun yapacaksınız beni |
| | |
| | #8 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: PAM.aRt Yok yahni daha iyi olur karnım acıkmaya başlamışken.Pişirmeye başlasakmı anca
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: PAM.aRt hayıııııııırrrrrrrrrrr olamaz bi admin yokmu yardım etsin diyecektim ki aaaa siz ad.. tamam o zaman admin ne derse o olur ne yapalım çıraklığı olmayan işin ustalığı olmaz |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |