![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "mrb bende yeniyim" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet öncelikle hoşbulduk şu saat itibari ile üyeligimden son derece memnunum forum güzelmiş üye olurken bu kadar tahmin etmiyordum bir kaç kural hatam oldu galiba ama alışıcam..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | mrb bende yeniyim evet öncelikle hoşbulduk şu saat itibari ile üyeligimden son derece memnunum forum güzelmiş üye olurken bu kadar tahmin etmiyordum bir kaç kural hatam oldu galiba ama alışıcam ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: mrb bende yeniyim Aramıza Hogeldınız Pilii...
__________________ |
| | |
| | #4 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: mrb bende yeniyim Alıntı:
insanlar küçük hatalar yaparak büyüler önemli olan düşmemek değil düştükden sonra kalkmaktır asıl zafer düşünce değil düştükden sonra kalkınca zafer kazanılır içimden geldi :) tekrar hoş geldin
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' | |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: mrb bende yeniyim Hoşgeldin canım sende supermeydan forumlarına elbetteki sende buraya alışacaksın hemde çok ısınacaksın foruma, tekrar hoş geldin iyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |