![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "HERKESE SLM YANİ" başlıklı konu görüntüleniyor, "BENDE GELDİM ÖDEV İÇİN GİRDİM ÜYE OLDUM UMARIM İYİ ARKADAŞLAR BULURUM SİZİNLE TEK TEK TANIŞMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN MSN LERİNİZİ VERİN TANIŞALIM..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | BENDE GELDİM ÖDEV İÇİN GİRDİM ÜYE OLDUM UMARIM İYİ ARKADAŞLAR BULURUM SİZİNLE TEK TEK TANIŞMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN MSN LERİNİZİ VERİN TANIŞALIM |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: HERKESE SLM YANİ Hoşgeldiniz siteye , ödev bahanesiyle umarım beklentinizin ötesinde bir yerde duraklamış olursunuz :) Keyifli paylaşımlar dilerim :) |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: HERKESE SLM YANİ foruma hoşgeldin öncelikle. ödevlerin hakkında yardımcı olabileceğimiz bir konu olusa yazarsın memnuyetle yardımcı olmaya calışırız.
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: HERKESE SLM YANİ hoşgeldin aramıza,eminim iyi vakit geçiriceksin,çünkü doğru yerdesin. |
| | |
| | #5 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 289 Rep: 28593 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: HERKESE SLM YANİ Alıntı:
Size yardımcı oluruz elbetki ama sizde bize Forum Kurallarını okuyarak yardımcı olabilirsiniz forumda mail,hotmail adresi vermek kesinlikle yasaktır!
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! | |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: HERKESE SLM YANİ SLM.BEN DURSADE.SİZİNLE TANIŞMAK İSTİYORUM.İSİM? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |