![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Selamun Aleykum Amerıkalı Bı Nılay varmıs burda :))" başlıklı konu görüntüleniyor, "Selamlar Herkeze ben Nurettın Nılayın Abısı:) Surprız olacak sanırım bu nılaya:) Guzel Dostluklara ve arkadaslara yelken acmak dusuncesıyle ben geldım, umarım aranızda yerım olur...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Selamun Aleykum Amerıkalı Bı Nılay varmıs burda :)) Selamlar Herkeze ben Nurettın Nılayın Abısı:) Surprız olacak sanırım bu nılaya:) Guzel Dostluklara ve arkadaslara yelken acmak dusuncesıyle ben geldım, umarım aranızda yerım olur. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamun Aleykum Amerıkalı Bı Nılay varmıs burda :)) Nilay Hanım bizim çoook değerli bir üyemiz , siz de sefalar getirdiniz sitemize :) |
| | |
| | #3 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Nerden: Amerika
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamun Aleykum Amerıkalı Bı Nılay varmıs burda :)) Selam abi supriz oldu haklisin hemde hic beklemedigim bi anda suprizlerin en guzeli en ozeli oldu..Binlerce kez tesekkur ediyorum sana hep yanimda oldugun destegini esirgemedigin icin bilirimki hakkin odenmez...Basimin ustunde yerin var hosgeldin abim....
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 244 Rep: 24042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamun Aleykum Amerıkalı Bı Nılay varmıs burda :)) Güzel temennileriniz için teşekkürler!Hepimiz iskele aldık yelkenleri güzel dostluklara fora ettik umarım bizlerden memnun kalırsınız burda hepimize yer var güzellikler ve dostluğun baki kaldığı bir platformu tercih ettiniz aramıza hoşgeldiniz......
__________________ |
| | |
| | #5 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamun Aleykum Amerıkalı Bı Nılay varmıs burda :)) Alıntı:
Aleykum Selam,Hoşgeldin!
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... | |
| | |
| | #6 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamun Aleykum Amerıkalı Bı Nılay varmıs burda :)) Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamun Aleykum Amerıkalı Bı Nılay varmıs burda :)) Tesekur ederım arkadaslar Hosbuldum:) |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamun Aleykum Amerıkalı Bı Nılay varmıs burda :)) Sen nerdeysen her daım ordayım bılırsın. Hak odenme kısmına gelınce bı yaprak sarar bı mantı yapar odersın hakkımı:) |
| | |
| | #9 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Nerden: Amerika
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamun Aleykum Amerıkalı Bı Nılay varmıs burda :)) Sen istedinde ben yapmadimmi tabiki yaparim iste yeterki...
__________________ |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamun Aleykum Amerıkalı Bı Nılay varmıs burda :)) Tmm ıstıyom ıste yap o zaman bak ıstıyenın bı vermıyenın ıkı yuzu kara derler forumdakı arkadaslarda sahıt olsun yapcam dedı duydunuz de mı arkadaslar:) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |