![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Selamlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Araniza yeni katildim.. Selam herkese...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Gurbettenim.
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Selamlar Araniza yeni katildim.. Selam herkese. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Selamlar hoş geldin kıtay aramıza,doğru yerdesin emin olabilirsin. |
| | |
| | #3 |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22720 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamlar Sende hoşgeldin dostum Gurbetten demişsin hangi ülkede yaşıyorsunuz!Bu sitede emin ol ki gurbet özlemini en iyi şekilde giderecek sıcacık bir ortama ayak basmış bulunuyorsun umarım forumumuzdan memnun kalırsın?
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Selamlar Alıntı:
Hos bulduk KArdesim, Almanyada yasiyorum.. Güzel sicak karsilama hosuma gitti, Buda forumun iyi insanlarin elinde oldugu anlasiliyor.. | |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8859 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selamlar Hoş geldin KITAY supermeydan forumuna iyi forumlar...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |