![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "heyyyy herkese merhaba..." başlıklı konu görüntüleniyor, "ben irayda_999 izmirden bu sıteye koca aramak için üye olmadım ama şirin biri olduğumu söylerler umarım güzel bir sitedir herkese merhabalar......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | heyyyy herkese merhaba... ben irayda_999 izmirden bu sıteye koca aramak için üye olmadım ama şirin biri olduğumu söylerler umarım güzel bir sitedir herkese merhabalar... ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: heyyyy herkese merhaba... hoş geldin irayda 999 doğru yerde olduğuna emin olabilirsin.umarım bizimle iyi vakit geçirirsin.tekrar hoş geldin ama bil burası koca arama sitesi değil zaten kim çyle olduğunu sölemişse yalan sölemiş ayrıca biz senin şekerliğinle değil insanlığınla ilgileniyoruz,saygılar |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 244 Rep: 24042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: heyyyy herkese merhaba... Öncelikle hoş geldin sevginin,saygının,dostluğun ve hoşgörünün eksik olmadığı bir platforma ilk adımı attın burada çöpçatanlık değil ciddi ve seviyeli her konuya açığız burada koca değil ama koca bir insan kitlesiyle tanışabilir ve dost olabilirsin..
__________________ |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: heyyyy herkese merhaba... Hoşgeldin irayda_999 supermeydan forumlarına burada çok iyi vakit geçirip çok güzel dostluklar edinebilirsin hoşgeldin..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |