![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "SELAAAAMMMM" başlıklı konu görüntüleniyor, "SELAM ARKADAŞLAR BEN BİLGE SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 3. SINIF ÖĞRENCİSİYİM. BURDA ÇOK GÜZEL ŞEYLER BULACAĞIMI UMUYOR VE HERKESE İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM... HOŞBULMA ÜMİDİYLE......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: MERSİN Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | SELAAAAMMMM SELAM ARKADAŞLAR BEN BİLGE SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 3. SINIF ÖĞRENCİSİYİM. BURDA ÇOK GÜZEL ŞEYLER BULACAĞIMI UMUYOR VE HERKESE İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM... HOŞBULMA ÜMİDİYLE... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: SELAAAAMMMM burası hoş kaynıyo bilgecim başkabirşey bulman olanaksız hoş geldin aramıza.doğru yerdesin |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SELAAAAMMMM Supermeydan forumuna hoşgeldin Bilge33 kalıcı olman dileğiyle iyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: MERSİN Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: SELAAAAMMMM çok teşekkür ederim güzel arkadaşlıklar kurarız inşallah |
| | |
| | |