![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "bende yeniyimmm" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben tekirdağdan merve çekoda okuyorum benimle aynı bölümde olan yok mu yaaa (bu arada 2.öğretimim ben )ablalarım abilerim sahip çıkın bizeee:p..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | ben tekirdağdan merve çekoda okuyorum benimle aynı bölümde olan yok mu yaaa (bu arada 2.öğretimim ben )ablalarım abilerim sahip çıkın bizeee:p |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bende yeniyimmm hoşgeldin canım aramıza ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: bende yeniyimmm HOŞ GELDİN kardeşim.Umarım iyi vakitler geçirir aradığın herşeyi dostluk içinde bulursun.Her türlü konuda yardımcı olmaya hazırız.Bu forumda böyle :)) |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bende yeniyimmm Hoş geldin sefalar geitirdin sevgili merve :) |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: bende yeniyimmm belkide hayatının en iyi tercihini yaptın diyebilirim bu forumu seçerek.hoş geldin.saygılar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |