![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhabaaa" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba arkadaşlar siteye üye oldum 5 mesaj gönderdim ama aklıma daha yeni geldi sizlere merhaba demek kusura bakmayın umarım iyi vakit geçiririz..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | merhaba arkadaşlar siteye üye oldum 5 mesaj gönderdim ama aklıma daha yeni geldi sizlere merhaba demek kusura bakmayın umarım iyi vakit geçiririz |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhabaaa hoşgeldin canım aramıza:Entusiasmado::Entusiasmado::Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: merhabaaa hoş bulduk efendim saygılar |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhabaaa hoşgeldin foruma umarım sende kalıcı olursun burada iyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: merhabaaa Bak gelmiş sonunda aklına, sen yorumlarını esirgeme bizden merak etme biz sana merhaba deriz. Hoşgeldin aramıza
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhabaaa merhaba bende yeni üye oldum |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhabaaa nekadar yaşarsan yaşa akıbet gelir başa |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhabaaa
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: merhabaaa Hoşgeldin sefa geldin aramıza. Umarım zevk alırsın sende siteden
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: merhabaaa hepinize teşkkürler ilginizden ötürü tekrar hoş bulduk saygılar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |