![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhaba ben de geldım" başlıklı konu görüntüleniyor, "herkese iyi paylaşmalar ben de ilk paylasım olarak kısa bı sarkı ekledım herkesi bekliyorum=P sevgi paylaştıkca cogalır=)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | merhaba ben de geldım herkese iyi paylaşmalar ben de ilk paylasım olarak kısa bı sarkı ekledım herkesi bekliyorum=P sevgi paylaştıkca cogalır=) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba ben de geldım Hosgeldin! Paylasımlarının devamını bekliyoruz
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: merhaba ben de geldım Sende Hoşgeldin o zaman. Ayrıca gelir gelmen paylaşım yapman da çok güzel. Hep paylaşımlarını bekleriz artık...
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: merhaba ben de geldım tesekkur ederım hoş bulduk, iyi paylaşımlar=) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |