![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhabaaaaa bende yeniyim" başlıklı konu görüntüleniyor, "tekrar herkese meraba önce bi acemilik çektim bu sayfayı bilmiyodum ilk üyeler buraya yazıyomuş bende dün üye oldum arkadaş tavsiyesiyle kısaca kendimi tanıtıyım trabzonda yaşıyorum sözleşmeli memurum ayrıyetten okuyom a.ö.f ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: trabzon Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | merhabaaaaa bende yeniyim ![]() tekrar herkese meraba önce bi acemilik çektim bu sayfayı bilmiyodum ilk üyeler buraya yazıyomuş bende dün üye oldum arkadaş tavsiyesiyle kısaca kendimi tanıtıyım trabzonda yaşıyorum sözleşmeli memurum ayrıyetten okuyom a.ö.f 3 deyim inşaşllah biticek ama burası hoşuma gitti görüşmek üzere yeni konularla |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 498 Rep: 48808 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhabaaaaa bende yeniyim Hoşgeldin aramıza canım. ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhabaaaaa bende yeniyim hoş celdünn. umarım güzel paylaşımların olur. burayı seveceksin. :D:D
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhabaaaaa bende yeniyim |
| | |
| | #6 |
| | |
| | #7 |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhabaaaaa bende yeniyim hoş geldin cnm aramıza böyle bir forum sevilmez mi yaaa iyi forumlar
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| | #9 |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1732 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhabaaaaa bende yeniyim zeyenepcim bakıyorum hemen üye olmuşsun.hoşgeldin canım umarım ii vakit geçirirsin forumda. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |