![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Geri Döndüm !!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ben Uzun zamandır foruma girmiyordum ama geri döndüm.Umarım beni yeniden kabul edersiniz.Özellikle Derya abla senden çooook özür dilerim Beni affet Söz çok konuyla tekrar aktifleşeceğim......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geri Döndüm !!! Ben Uzun zamandır foruma girmiyordum ama geri döndüm.Umarım beni yeniden kabul edersiniz.Özellikle Derya abla senden çooook özür dilerim ![]() Beni affet Söz çok konuyla tekrar aktifleşeceğim... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Geri Döndüm !!! İşşallah canım.uzun süredir yoktun ortalardamerak etmeye başlamıştım.:Entusiasmado::Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Geri Döndüm !!! Geri dönüşünüze sevindik tabiki, ama formun özelliği ayrıca mevcut konum, hedef ve işlerde de başarı şartı var. Senden onlarıda bekliyoruz haberin olsun. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |