![]() |
| |||||||
| İlk Merhaba Aramıza yeni katılan üyelerimiz, Lütfen! bu bölümde kendilerini tanıtsınlar, Bizde kendilerine hoşgeldin diyelim :) (Ayrıca aktivasyon maili gelmemiş üyelerimiz bu bölüme yazıp yardım isteyebilirsiniz) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 183 Rep: 17695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Merhaba!! Supermeydan Forumlarına HOSGELDINIZ Bu bolumde kendini tanıtmak isteyen uyelerimiz Kısa bir metin ile kendini tanıtabilir ,Site hakkında gorus oneri ve elestiride bulunabilirler. Olumlu veya olumsuz butun elestiriler dikkate alınacaktır. SAYGILARIMLA
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005
Rep Gücü: 3 Rep: 21 ![]() | sitenin yarısı inlgilizce..temada klasik vb..ellerinize sağlık diyeyim..ama eski nuke sitesi daha iyi idi.. |
| | |
| | #3 |
| VAROLUS YOKOLUS ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Yaş: 24
Rep Gücü: 3 Rep: 22 ![]() | merhabalar arkadaşlar... site kurulalı yaklaşık 3 sene kadar oluyor. tabiki değişiklikler oldu ve olmaya devam edecek... ben bahar tiryaki.. gazi üni. felsefe öğretmenliği 4. sınıf.. sinop-ankara.... herkese şimdiden hoşgeldiniz diyorum...kendienize iyi bakın.. iyi eğlenin...
__________________ ]herşey ölür[]ve sadece sen kalırsın[ |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: Ankara Yaş: 24
Rep Gücü: 4 Rep: 155 ![]() ![]() | merhaba ben yeniyim.eski halini görmüşmüydüm hatırlamıyorum.o kadar çok siteye üye oluyo ki insan bişeyler öğrenicem derken :) forumlarda görünüm ikinci planda kalıyor.zaten öenmsizde ne paylaşıldığı önemli olan. adım azmi gazi istatistik 4. sınıf web tasarımı ile acemice uğraşıyorum.ama hedefim biyerlere gelmek ve çalışıyorum. yeni kurulan sitelere karşı hep ilgim olmuştur.gelişimi görmek heyecan verici sanırım ondan olsa gerek...
__________________ paylaşmak sanattır. ~~~~~~~~~~~~ ![]() Ulusal İşletim Sistemimiz Sahip Çıkalım... ~~~~~~~~~ EskisehirGecce.Com ~ Eskişehirlilere özel ![]() ~~~ azmiii |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Almanya
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! Merhabalar bende Yeni Üyeyim insAllah.. ISmim: ElaNur 15 yasimdayim Almanya dogumluyum ve Almanyadan aktiliyorum son yilimi okuyorum bu yil okulum bitiyor yani Türkiyeye göre Lise oluyor..Aslen Corum luyum.. Saygi ve Selam ile.. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! slm arkadaslar.bende bu sıtede yenıyım.tesaduf gezerken buldum ve uye oldum.umarım hersey guzel olur.herkese ıyı eglenceler. |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! Merhaba, Eskisehir ing. isletme son. Hos bi yere benziyor. Aradigim programi indirmek icin uye olmusutum, ancak indiremedim, linki calismiyor. Burdan yonetime sesleniyorum :) Eger varsa bir yolu duzeltir misiniz? Yoksa da yok dermisiniz? Program Tel no dan adres bulmaydi.. Kolay gelsin. |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: dünyalıyım
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 25 ![]() | Cevap: Merhaba!! merhaba ben takı tasarım eğitmeniyim eğer forum prensiplerine ters düşmezse (hiç değilse kadınlar kulubünde) bir hobileriniz köşesi açılmasını istiyorum
__________________ iyi ya da kötü herşeyin bir sonu var,hayatın bile... |
| | |
| | #9 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 183 Rep: 17695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Alıntı:
Forumumuzda Hobi Katogorimiz mevcuttur http://www.supermeydan.net/forum/forum442/
__________________ | |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: dünyalıyım
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 25 ![]() | Cevap: Merhaba!! Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ben ilk heyecanla göremedim sanırım tamam ben de hemen açayım o zaman takı tasarımı topiğini ![]()
__________________ iyi ya da kötü herşeyin bir sonu var,hayatın bile... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hosgeldin, merhaba, mesaj, selam |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |