![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Merhaba!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "hoşgeldn canım :) kendisi bn arkadasım olar :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #82 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Alıntı:
afyona kucak dolu sevgiler
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA | |
| | |
| | #83 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Merhaba!! Merhaba ben Mehmet İstanbul'da yaşıyorum, özel bir şirkette ihracat yetkilisiyim. İncelediğim kadarı ile dolu dolu bir forum ortamı ile karşılaştım, heyecanlı üyeler var öğrenmek isteyen, ve paylaşmak isteyen bir çok arkadaş var burada, kendimi şanslı hissediyorum, bu ortamın oluşmasında emeği geçenlere ve yöneticilere teşekkür ederim. |
| | |
| | #84 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Hoşgeldiniz sevgili zstar . Hakikaten hoş bir site burası , yazdıkça emin olacaksınız . Güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz :) |
| | |
| | #85 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Alıntı:
Tum yoneticiler ve forumda emeği gecen Üyeler adına övgülerinize tesekkur ediyorum, HOŞGELDİNİZ!
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| | #86 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 392 ![]() ![]() ![]() ![]() | merhabalar arkadaşlar ablalarım kardeşlerim merhabalar..........aranıza yeni katıldım bilgisayarla tanışmam çok yeni resim koymak süs yapmak beceremediğim konular arasında inşallah sizlerinde yardımlarıyla bu işin üstesinden geleceğim.yazılarımı süslüyemem ama anlamlı yazılar yazarım paylaştıkça birbirimizi tanıyıp seveceğimize inanıyorum.tekrar merhabalar,,,,,,,,,, |
| | |
| | #87 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
| | |
| | #88 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! merhabalar..bende yeniyim ![]() merhabalar.. selam herkese __________________
__________________ melek |
| | |
| | #89 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 15 ![]() | Cevap: Merhaba!! slm bende odtü işletme öğrencisiyim. Ankarada yaşıyorum. herkes kendine ii dawransın. görüşürüz. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hosgeldin, merhaba, mesaj, selam |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |