![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Merhaba!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba arkadaşlar ben konya selcuk kamu yonetimi okuyorum.sitenin halinden memnunum tek istegim arkadaşlarımızın türkçeyi özenle kullanmaları ve yönetiminde bu konuda yapıcı olmasını diliyorum..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #61 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 60 ![]() | Cevap: Merhaba!! merhaba arkadaşlar ben konya selcuk kamu yonetimi okuyorum.sitenin halinden memnunum tek istegim arkadaşlarımızın türkçeyi özenle kullanmaları ve yönetiminde bu konuda yapıcı olmasını diliyorum
__________________ SALIYI İPLE ÇEKENİ ÇARŞAMBA SALLANDIRIRLAR BU VATANA İHANET EDENİ YEDİKLUE ZİNDANLARINDA ASARLAR |
| | |
| Sponsored Links |
| | #62 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Hoşgeldiniz forumumuza, İhtilal lafı mana olarak pek itmesede ci eklenince bende pek iyi intiba bırakmıyor kusura bakmayın ama neden seçtiniz bu nicki, siz kamu okuyorsanız? daha net olsun yönetimi ele geçirmeyi böylemi öğreniyorsunuz Selçuk Kam. Yön. de. selamlar. Not: Jako ekinin sonunda ben ekide varsa ayrıca merak ettim şimdi? Konu erkişi tarafından (03-09-2007 Saat 12:01 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #63 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: DERİNDENİZLERDE
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! HERKESE MERHABA ZAMANLA PAYLAŞTIKÇA TANIŞACAĞIMIZA İNANIYORUM. |
| | |
| | #64 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Hoşgeldin aramıza.iyi forumlar
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #65 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! Merhaba bütün foruma Güzel vakit geçirmek dileğiyle ellerinize sağlık iyi bir forum... |
| | |
| | #66 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: sakarya
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! Alıntı:
bir kişilik daha yer var mı ![]() | |
| | |
| | #69 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! Hepinize Selam arkadaslar Bende artik aranizdayim ;) |
| | |
| | #70 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Hoşgeldin canım aramıza sende ![]() ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hosgeldin, merhaba, mesaj, selam |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |