![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Merhaba!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: YukseLL ´isimli üyeden Alıntı Parapsikoloji ile ilgili dokuman ve , bilgilerini bizimle paylasırsan Ayrı bir katogori acar forumdaki ilgili mesajlarıda o bolume tasırız olabilir,şimdiden teşekkürler, site yöneticimiz....................."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
| | |
| Sponsored Links |
| | #52 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! SLM MİLLET,,, BILGISAYARIMI TEKRAR TOPARLIYA BILMEM ICIN PRGRAM ARARKEN GOGLEDEN SIZE YONLENDIRILDIM ...... BI PRGRAM ILGIMI CEKERKEN SIZE UYE OLUP PRGRAMLARINIZDAN YARARLANIRKEN BI O KADAR BILGI SAHIBI OLDUM ... TEŞEKKÜRLER ![]()
__________________ |
| | |
| | #53 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Çok teşekkürler ilginiz ve güzel sözleriniz için ama yazarken ufak harflerle yazmaya dikkat etseniz daha güzel olucak.teşekkürler ![]() ![]() ![]() FORUM KURALLARI
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #54 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! Alıntı:
FARKINDA BILE DEGILIM .... COK HAKLISIN HER FORUM DA OLDUGU GIBI TOPICLERDE BU TİTİZLİĞİ GÖSTERMEK LAZIM... SIZLERE ILK ADIM ATTIGIMDA EKRANIM DEHSET BUYUK KAREKTERE MARUZ KALDIGIMDAN DOLAYI YINEDE FARKEDEMEZDİM ![]() ![]() TRUHA..... TROJEN MADURU OLARAK ÖZÜR DİLERİM
__________________ | |
| | |
| | #55 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! Alıntı:
... MSN PRG DEFALARCA ARTI MSN PLUS YUKLEMEME RAGMEN MSN PLUSU HIC ACMIYOR
__________________ | |
| | |
| | #56 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! msn plus da sorun var zaten, oturum açtığımda bazen kendiliğindenden başlıyor bazen hiç başlamıyor.. bu arada forumumuza hoş geldin. foruma yazı yazarken capslock tuşunu açık unutuyorsun heralde :) |
| | |
| | #57 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: BuraLardan...
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! MERHABA:) bnde tesadüfen buldum bu siteyi. baktım güsel şeler wr bnde geldim işte:D forumları çok sewerm hele de böle canlı neşeli forumları daa da bi çok sewerm. ii wakit geçiricem buralarda gibi gözüküo ![]() artk bn geldiiiiiiim![]() duyrulur yaneeeee hade hayırlısı bakalım![]() ![]()
__________________ İNSAN SEVEBİLDİĞİ KADAR İNSANDIR! |
| | |
| | #58 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! aramıza hoş geldin song umarım sitemizde güzel vakit geçirirsin(geçireceğinden eminiz) iyi forumlar ![]() |
| | |
| | #59 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Merhaba!! hoş geldiniz arkadaşlar hepinize merhaba
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #60 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hosgeldin, merhaba, mesaj, selam |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |