![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Merhaba!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "hoşgeldin dayı .........umarım eğlenirsin...diyemeyeceğim.......çünkü gerçekten eğleniceğin,bilgileneceğin bir forumdasın........iyi forumlar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! hoşgeldin dayı .........umarım eğlenirsin...diyemeyeceğim.......çünkü gerçekten eğleniceğin,bilgileneceğin bir forumdasın........iyi forumlar ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! Merhabalar Ben Yabancı Teknik dergiler TÜRKİYE Koordinatörüyüm.selamlar.saygılar. |
| | |
| | #33 | ||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Alıntı:
Alıntı:
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... | ||
| | |
| | #34 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 77 ![]() | Cevap: Merhaba!! herkese günaydın ve merhabalar. Bu güzel siteye emeği geçenlere teşekkürler, üye olmak kolay olmadı. Sağlık ile problemleriniz olduğunda buradayım(her ne kadar sizlerden uzak olsam da en azından doğru yolu göstereceğimden emin olabilirsiniz) ---------------------------------------------------------------- Primum Nihil Nocere, "Önce Zarar Verme" |
| | |
| | #35 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Alıntı:
Hayatta en onemli sey saglık,Saglık konusunda uyelere yardımcı olabilecegini soylemekle bizi ihya ettin, Tesekkurler
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... | |
| | |
| | #36 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: KONYA
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! HERKESE SLM. BEN ESAT. YENİ ÜYE OLDUM. SELÇUK BİYOLOJİ 4. SINIFTAYIM. UMARIM ARAMIZDA GÜZEL Bİ PAYLAŞIM OLUR. BİYOLOJİYLE İLGİLENENLER VARSA TANIŞALIM. |
| | |
| | #37 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! hoşgeldin aramıza ...emin ol iyi vakit geçiriceksin... ![]() ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #38 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Merhaba!! ben de yeni katıldım. fazla bakamadım site ye ama fena bir yere benzemiyor umarım memnun kalırım. |
| | |
| | #39 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Merhaba!! merhab a tesadufen google buldum sıtenızı guzel bır yer |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hosgeldin, merhaba, mesaj, selam |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |