![]() |
| |||||||
| İlk Merhaba Aramıza yeni katılan üyelerimiz, Lütfen! bu bölümde kendilerini tanıtsınlar, Bizde kendilerine hoşgeldin diyelim :) (Ayrıca aktivasyon maili gelmemiş üyelerimiz bu bölüme yazıp yardım isteyebilirsiniz) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13738 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Hoşgeldin aramıza yi forumlar sana:) |
| | |
| | #22 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! güzel bir foruma benziyor herkese merhaba |
| | |
| | #24 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! selam dilek ben de varım artık:) |
| | |
| | #25 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! hoşgeldin dilek aramıza iyi forumlar ![]() ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #26 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 57 Rep: 5598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Merhaba, bende yeni üyelerdenim, görevim gereği gezen ve gittiüi yerlerde çevre edinme fırsatı bulamayanlardanım. Forum da en çok konu okumak hoşuma gidiyor. Biraz orta yaşlıyım. İktisadi Coğrafya ihtisasım var. Sizlerle paylaşmak güzel. Selam ve Saygılarımla; |
| | |
| | #27 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! Merhaba arkadaşlar. Bu siteyi tesadüfen buldum. İnşallah iyi vakit geçiririz. Bütün üye arkadaşlara selamlar. |
| | |
| | #28 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Merhaba!! Merhaba google dolaşırken buldum sizleri Hepinizi çok sevdim iyi eğlenceler... |
| | |
| | #29 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13738 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Hoşgeldin aramıza emin ol burda güzel vakit geçireceksin,iyi forumlar sana:) |
| | |
| | #30 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 125 ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Merhaba bütün foruma.. ![]() Tartışmayan..sadece paylaşan bir sade dayı..kabadayı değil.. ![]() İçindeki Sevgisini keşfedip paylaşabilenlere ne mutlu.. ![]() Sevginiz Sermayeniz Olsun.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hosgeldin, merhaba, mesaj, selam |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |