![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Merhaba!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: spence ´isimli üyeden Alıntı Slm yeni üyeyim ben de.Güzel site arama motorundan tesadüfen buldum ama hoşuma gitti.Bakalım artık başlangıç iyidi ama devamı da güzel olur umarım:) Hoşgeldınız.. kalıcı olmanız ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #191 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Alıntı:
kalıcı olmanız dılegıyle
__________________ Eftelya | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #193 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Nerden: adana
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! merhaba bahar. ben seyfi , adana'dan. gazi felsefe 4.sınıf olmanız ilgimi çekti. Ben 50 yaşında emekli banka müdürüyüm. Varoluş-yokoluş çok geniş iki kavram. çok ilgileniyorum. Aslında insanlar ölmezler. Ya vardırlar yada yok. Ölüm gelmişse zaten insan yoktur yani ölmüştür. Dinler tarihini incelemeye çalıştım. nedenlerini, niçinlerini inceledim. Yaratılış yada varoluş! Belki. ama nasıl. varmıyız, yokmuyuz. Maddelerin değişim süreçlerini galiba gözlemleyebiliyoruz. Fakat kendi değişim süreçlerimiz kopuk. Belki bir hiç. ama nasıl bir hiç. belki realitedir yokoluş. muamma. Biz insan denilen varlığı nekadar tanıyabiliyoruz. Sonsuzluk kavramı nedir? varmıdır? Kime göre. Müthiş bir varsayım. Kozmik alem büyük bir denge içerisinde. Bu dengeyi kuran kimdir. Yada bu denge neyin üzerindedir. Mutlaka yazmanı istiyorum. Sevgilerimle. |
| | |
| | #194 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Nerden: afyon Yaş: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! merhaba bende yeni üye oldum arkadaşlar benide kabul edermisiniz aranıza şimdilik hoşçakalın görüşmek üzere |
| | |
| | #196 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! uzun bi aradan sonra tekrar merhabalar...
__________________ |
| | |
| | #198 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Nerden: Almanya/Zonguldak Yaş: 18
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 1007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! merhaba, bende yeni üye sayilirim. Adim aylin, almanyadan katilyiorum, aslen zonguldak/sinopluyum. yakinda 19 yasima girecegim, ve meslek ögretim 3. son sinif mimari cizimci olarak calisiyorum. Foruma üye olma nedenim: Problemlerim olunca konu aciyorum ve burdaki insanlarin görüslerini fikirlerini aliyorum. Baska baska merak ettigim konular aciyorum, ve burdaki üyelerden ricam, her konuya cevap vermeye calissinlar cok memnun olurum :) Güzin abla kö$esi var, ama güzin abla yok sanirim ![]() Yoksa ki bu site cok güzel, cok beyendim. Yeniliklerin devamini dileriz :) saygilar |
| | |
| | #199 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #200 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Nerden: Almanya/Zonguldak Yaş: 18
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 1007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! hosbulduk, hehe, annem sinoplu, babam zonguldakli, zonguldakliyim iste :) |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hosgeldin, merhaba, mesaj, selam |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |