![]() |
| |||||||
| İlk Merhaba Aramıza yeni katılan üyelerimiz, Lütfen! bu bölümde kendilerini tanıtsınlar, Bizde kendilerine hoşgeldin diyelim :) (Ayrıca aktivasyon maili gelmemiş üyelerimiz bu bölüme yazıp yardım isteyebilirsiniz) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18745 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! İnternet Dünyasının En Kaliteli Forumuna Hoş Geldin Diyor İyi Vakit Geçirmeni Temenni Ediyorum? ![]()
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Merhaba!! merhaba arkadaşlar GAZİANTEP li yim , isim osman 25,5 yaşındayım ihracatçıyım best regards mucxx Konu serseriozi tarafından (02-05-2007 Saat 01:59 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Merhaba!! merhaba merve hoş geldiniz iyikide gezinmissiniz en azından bir dost daha kazanmış olduk umarım diğer arkadaşlarda benim gibi düşünüyorlardır bye |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! merhaba ben emekli bankacıyım bir bakalım daha sonra kesin fikrimi söylerim. Herkese Sevgiler Saygılar |
| | |
| | #16 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13738 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Hoşgeldiniz aramıza,paylaşımlarınızı bekliyoruz,iyi forumlar. |
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Herkese mrb:) Mrb arkadaşlar adım Deniz, forumda yeni sayılırım...bilgisayar ve müzik ilgi alanlarımdır...bu konuda size de yardımcı olabilirim... ![]() |
| | |
| | #18 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13738 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese mrb:) Sende hoşgeldin deniz aramıza,iyi forumlar:) |
| | |
| | #19 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Merhaba!! slm ben aslıhayal bende bu sıteye yenı uyeyım sıteye sadece bazı seyler okumak ıcın gırmıstım ve uye oldum guzel seylerı ogrenmek ve bunları paylasmak super sade ve yalın herkese merhaba ....bende istanbul danım yas 23 sımdıden sıteyı yapanlara tşk ayrıca belırtmek ısterım kola ile ilgılı yazı ılgımı cektıgı ıcın uye odugumu ıtıraf etmelıyım... ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hosgeldin, merhaba, mesaj, selam |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |