![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Merhaba!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Here is Greetings page, so you have mistake. We've already advertising side of our forum. if you wanna advertise your site. please follow our advertise page as called Site Tanıtımları ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #181 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Here is Greetings page, so you have mistake. We've already advertising side of our forum. if you wanna advertise your site. please follow our advertise page as called Site Tanıtımları - FORUM SUPERMEYDAN dont't worry here we know many languages to talk I must rememberised that you,because our web site has some regulations wellcome . |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #183 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! herkese slm yeni üye oldum umarım güzel dostluklar sohbetler kurarız . foruma sarıyerden katılıyorum eğlenmeyi gülmeyi güldürmeyi severim pozitif biriyim en büyük özelliğim diplomalı işsizim :D çok konuştum tkrardan herkese mrbblar |
| | |
| | #184 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 657 Rep: 64622 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Hoşgeldin aramıza diplomalı işsiz umarım en yakın zamanda gönlüne göre iş bulursun...:Entusiasmado::Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #185 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Hoşgeldin hep gül ozaman:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #186 |
| | |
| | #187 |
| | |
| | #188 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Alıntı:
iyi güzel sevıyelı paylaşımlarda bulunmak üzere
__________________ Eftelya | |
| | |
| | #189 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 163 ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Slm yeni üyeyim ben de.Güzel site arama motorundan tesadüfen buldum ama hoşuma gitti.Bakalım artık başlangıç iyidi ama devamı da güzel olur umarım:) |
| | |
| | #190 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 657 Rep: 64622 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Hoşgeldin spence aramıza çok keyifli,kaliteli bir siteye düştün zamanla anlarsın...:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hosgeldin, merhaba, mesaj, selam |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |