![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Merhaba!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "cümleten hogeldiniz aramıza.. kalıcı olmanız dileğiyle...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #161 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Merhaba!! cümleten hogeldiniz aramıza.. kalıcı olmanız dileğiyle.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #162 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! arkadaşlar merhaba hepinize kucak dolusu sevgiler |
| | |
| | #163 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23214 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! berika hos geldiniz |
| | |
| | #164 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 152 Rep: 14806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Hoş geldin berika, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #165 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Merhaba!! Berika aramıza hoşgeldin
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #166 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 355 Rep: 35197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Hoşgeldin berika
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #167 |
| Banned Üyelik tarihi: Oct 2007
| | |
| | #168 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 127 ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Selamm. Bende bundan böyle aranızdayım.
__________________ www.sfenks.net |
| | |
| | #169 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Merhaba!! hosgeldin sibel de neden cinsiyetin erkek görünüo??
__________________ |
| | |
| | #170 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 127 ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Düzelttim canım. Herkeze merhaba. Eeee olay nedir.
__________________ www.sfenks.net |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hosgeldin, merhaba, mesaj, selam |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |