![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Merhaba!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: zümer ´isimli üyeden Alıntı merhaba bende yeni üye oldum. Dilerimki kendiniz iyi hissebilmek için yeterince mutluluk. Krakterinizi güçlendirmek için yeterince tecrübe.İnsani olgunluğa erişebilmek için yeterince acı.Hedeflerinze ulaşabilmek için yeterince ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #111 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #112 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | ...ben de yenilerdenim.Kim miyim? Adı: Mehmet, Soyadı:Özkır, Doğum yeri, Serik-ANTALYA, Doğum tarihi: 12/10/1984 ...şu anda Hatay da Arkeoloji üzerine lisans eğitimimi sürdürmekteyim. Arkeoloji denince akla hemen altınlar, paralar gelmesin Arkeolojinin ve dolayısıyla Arkeologların amacı, kazı yöntemi ile eski insanlara ait maddi buluntuları araştırıp, bulmak ve ele geçen ''buluntularla günümüz yaşantısına ışık tutmak; bilgi kazandırmaktır.'' Bu çok önemli meslek dalı, ne yazık ki! Ülkemizde yeteri kadar anlaşılamamakta ya da yanlış anlaşılmaktadır. Ülkemiz bu meslek için paha biçilmez bir öneme sahiptir.Bunu çevrenize bakarak görmeniz kolay!... Bilimi seven,bilimle yaşayan-tabi ki bilimsiz olmaz!ama bu iş farklı; öyle devlet memurluğu gibi değil. Bir ömür boyu uğraş...-deney yapmayı, seven arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim ![]() Sitede, yeni buluntularda(!)görüşmek dileğiyle. Herkese kolay gelsin. ![]() |
| | |
| | #113 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! hoşgeldin sayın arkeplog arkadaşım..... |
| | |
| | #114 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! bende geldim ve site çok hoşuma gitti harika bir yer arkadaşlar |
| | |
| | #116 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! merhaba teşekür ederim ilk mesajıda sizden almış oldum sitede |
| | |
| | #117 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Hoşgeldin yeldacım aramıza ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #118 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | MERHABA Merhaba kardeşim, arkadaşım, gönüldaşım merhaba Merhaba sırdaşım, amuzdaşım, kaderdaşım merhaba İçtiğim su, aldığım hava, yediğim ekmek uyuduğum döşek Gördüğüm rüya, beklediğim umut yaşadığım toprak merhaba Merhaba Ormanda ağaç, ağaçta dal, dalda yaprak, yaprakta tırtıl merhaba Merhaba ovada çimen, denizde dalga, yaylada kar, dağda bulut merhaba Harran, Çukurova, Yedigöller, Çorlu, Isparta, Çaykara Merhaba Çankırı, Çorum, Adana, Niksar, Mudurnu, Bandırma Midyat, İdil, Tarsus, Kemah, Yüksekova merhaba Ula Zeki istanbul neki Erzurum yayla Yayla ulan Erzurum sana da olsun merhaba Merhaba memleketim, mahallede bakkalım, pamuk tarlasında ırgatım Vergi dairesinde memurum, dağda çobanım, yürekte sızım, duvarda sazım Hasatta yazım, gelinim alyazmalım nazım merhaba Merhaba şose yolum, dağ patikam, geçit vermez kaçkarım Adam yutan gavur dağım, İstanbul izmit otobanım merhaba Merhaba Kızılırmak türkülerim, fırat ağıtlarım Dicleye yaktıklarım, yeşil ırmak bozlaklarım merhaba Merhaba ağaçlarım, selvilerim, çınarlarım, Rizede çayım, Anamur'da portakalım Önde yürüyenim, arkada düşünim Seferberliğim, süpürge t umu yiyenim Dedem, edem cennetim cehennemim Ey benim memleketim merhaba Merhaba kardeşim, arkadaşım, gönüldaşım merhaba Merhaba sırdaşım, amuzdaşım, kaderdaşım merhaba İçtiğim su, aldığım hava, yediğim ekmek uyuduğum döşek Gördüğüm rüya, beklediğim umut yaşadığım toprak merhaba İBRAHİM SADRİ Dostlar size İbrahim Sadrinin bir şiiriyle merhaba demek istedim..sevgiyle kalın.... |
| | |
| | #120 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hosgeldin, merhaba, mesaj, selam |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |