![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Merhaba!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "yenı uyelıgım vatana millete sakaryaya hayırlı ve ugurlu olsun:)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #91 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: ANKARA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 210 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! yenı uyelıgım vatana millete sakaryaya hayırlı ve ugurlu olsun:) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #92 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 498 Rep: 48808 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Hoşgeldin canım aramıza ![]()
__________________ |
| | |
| | #93 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | .. dedim ki! Geçiyordum baktım ki Burada bir yoklama sanki? Ben de burada, isem ki Bir duyurayım ve dedim ki; Selâm arkadaşlar, bende buradayım! Alem-i Sır Herkese bol sohbetler ve gönülden eğlenceli vakitler dilerim! |
| | |
| | #94 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Merhaba!! site inanılmaz büyümüş.fazlasıyla üyesi olmuş.uzun zamandır girmiyordum.duygulandım:) |
| | |
| | #95 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | [COLOR="R Bu siteyi yeni buldum. Kontrollu ve ciddi bir site düşüncesiyle üye oldum. Umarım herkes nasibi kadar bir şeyler bulur. ed"][/color] Site üyelerimize ,yöneticilerimize ve ziyaret eden tüm konuklara yaşam boyu esenlikler dilerim.angel |
| | |
| | #96 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 498 Rep: 48808 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #97 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Selam dost olanlar,dost olacaklar! İlk kez bu tür bir etkinlikte yer almaktayım.Dilerim ve isterim bizleri idare edenler gibi "asabı bozuk"tavırla değil,çağdaş ölçüler içerisinde sorunları tartışalım. |
| | |
| | #98 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Merhaba!! herkese merhaba aranıza yeni katıldım beni de dost olarak görürseniz sevinirim |
| | |
| | #99 | ||
Cinsiyet: Rep Gücü: 498 Rep: 48808 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! Alıntı:
Alıntı:
![]()
__________________ | ||
| | |
| | #100 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba!! yeni gelenler aramıza h geldiniz güzel paylaşımlar |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hosgeldin, merhaba, mesaj, selam |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |