![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "doğru yerdemiyim????" başlıklı konu görüntüleniyor, "selam arkadaşlar sanırım internet denen bu zamanın en büyük icadı bile tek başına çekilmiyor.....ilgili olduğum alanlardaki arkadaşlarla iyi bir diyalog kurma ümidi ile beni aranıza kabul ettiğiniz için şimdiden teşekkürler.... ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | selam arkadaşlar sanırım internet denen bu zamanın en büyük icadı bile tek başına çekilmiyor.....ilgili olduğum alanlardaki arkadaşlarla iyi bir diyalog kurma ümidi ile beni aranıza kabul ettiğiniz için şimdiden teşekkürler.... ve umarım seviyeli bir düzeyde birşeyleri paylaşabiliriz |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: doğru yerdemiyim???? Alıntı:
![]()
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: doğru yerdemiyim???? Kesinlikle doğru yerdesiniz sevgilia rkadaşım . Hoş ve sefa geldiniz :) |
| | |
| | #4 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: doğru yerdemiyim???? Hoşgeldin! serkan altay.......
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: doğru yerdemiyim???? yaw biraz mazi yapayım ilk merhabama kimler cevap yazmış diye bakayım dedim..sadece 3 kişi ama bu üçlü 30 kişiye bedel bir üçlü bikere hepsi saygı duyduğum insanlar sonra 3 de admin tabi sahrabetiş abla o zaman sadece üyeydi neyse geç kalmış olsamda teşekkürler üçünüzede |
| | |
| | #6 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: doğru yerdemiyim???? evet çok güzelmiş bende kendi mazime bakayım bi kimler yazmış bana:)) |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: doğru yerdemiyim???? serkan abicim o zamanlar ben yoktum ya ondan :D ben de olsaydım 4 kişi olurdu sana cevap veren demi ama :D |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |