![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "herkese selam" başlıklı konu görüntüleniyor, "herkese merhaba ben gökhan ankaradan. üniw öğrencisiyim. herkese ii eğlenceler dilerim...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 15 ![]() | herkese selam herkese merhaba ben gökhan ankaradan. üniw öğrencisiyim. herkese ii eğlenceler dilerim. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: herkese selam saol kardeşim.aramıza hoş geldin.forumda iyi vakit geçirmen dileği ile
__________________ |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese selam hoşgeldin sende foruma kalıcı olman dileğiyle iyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 15 ![]() | Cevap: herkese selam merhaba herkeze selamlar ben aranıza yeni katıldım:) |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese selam sende hoşgeldin seval iyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 15 ![]() | Cevap: herkese selam hoşbulduk fırsat buldukça size katılmaya çalışacağım |
| | |
| | #7 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese selam Alıntı:
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA :Riquilla: | |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese selam aramıza hoş geldin sevalcim iyi forumlar arkadaşlar
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA :Riquilla: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |