![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "herkese merhaba" başlıklı konu görüntüleniyor, "bir arkadaşımın tavsiyesi ile geldim siteye. umarım iyi bir sitedir.ortamı ve insanları beğendiğim sürece ve vakit buldukça ben de girmeye çalışacağım. sevgiler..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | herkese merhaba bir arkadaşımın tavsiyesi ile geldim siteye. umarım iyi bir sitedir.ortamı ve insanları beğendiğim sürece ve vakit buldukça ben de girmeye çalışacağım. sevgiler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese merhaba hoşgeldin büyükelçi burası dediğin gibi güzel bir site ve burada çok iyi vakit geçireceksin iyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese merhaba Hoşgeldin büyükelçi , inan bana pişman olmayacaksın . Ben beğenmediğim yeri tavsiye etmem ;) |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: herkese merhaba teşekkür ederim hoşbulduk. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |