![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "selam oyyoyoy geldi..." başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba bende geldim forum süpermiş birisinin tavsiyesiyle geldim......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | selam oyyoyoy geldi... merhaba bende geldim forum süpermiş birisinin tavsiyesiyle geldim... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 337 Rep: 32913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selam oyyoyoy geldi... Sende Hosgeldin Oyyoyoy, Nickine bakılacak olursa neseli birine benziyorsun,Hadi bakalım!
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: selam oyyoyoy geldi... |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 152 Rep: 14806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selam oyyoyoy geldi... hoşgeldin oyyoyoy hoş bir nickin var bu arada:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selam oyyoyoy geldi... hoşgeldin oyyoyoy
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: selam oyyoyoy geldi... hoş gördüm arkadaşlar teşekkürler onurairci...çiftetelli olmazmı yav ben olurumda:D |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: selam oyyoyoy geldi... Hadi o zaman yandan yandan :) Sen ortaya geç biz para da takarız alnına
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: selam oyyoyoy geldi... |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selam oyyoyoy geldi... Hoşgeldin oyyoyoy :) gelmenize sevindim :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |