![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "bir dem slm" başlıklı konu görüntüleniyor, "paylaştıkça çoğalır insan, paylaştıkça öğrenir bildiklerinin üzerine..sizlerle paylaşmaya sizlerle çoğalmaya geldim. yada nasıl derler bende varım. herkese slm olsun..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 60 ![]() | bir dem slm paylaştıkça çoğalır insan, paylaştıkça öğrenir bildiklerinin üzerine..sizlerle paylaşmaya sizlerle çoğalmaya geldim. yada nasıl derler bende varım. herkese slm olsun |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir dem slm Alıntı:
hoşgeldin berfin aramıza canım forumumuza ii forumlar
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA | |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir dem slm Hoşgeldin *berfin* sende foruma iyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir dem slm Hoşgeldin berfin; özgür ruh,paylaşalım birlikte hayata dair ne varsa.... HOŞGELDİN |
| | |
| | #6 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 422 Rep: 41289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir dem slm Alıntı:
![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 60 ![]() | Cevap: bir dem slm slm dostlar;;; işlerimin yoğunluğu nedeniyle aranızda olamadım..özür diliyorum..misafir perverliğinizden ötürü minnettarım sizlere..güzel paylaşımlarda bulunmayı temenni ederek herkese iyi forumlar diliyorum sevgiyle |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | SLM NBR BER FİN SENİN KONUŞ MAK İSTİYORUM SEN DEİSTER SEN MNSN VERİYORUM ok bekliyorum iyi aksalar cvp yazaran mutlu olurum |
| | |
| | #10 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir dem slm Alıntı:
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |