![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "evet bende ilk merhabami veriyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "dostlar gurbetten herkese bol selam..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | evet bende ilk merhabami veriyorum dostlar gurbetten herkese bol selam |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 322 Rep: 31465 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: evet bende ilk merhabami veriyorum Hosgeldin! Sizin oralarda ne var ne yok:)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: evet bende ilk merhabami veriyorum Hoşgeldiniz foruma, iyi vakit geçireceğinize eminim. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: evet bende ilk merhabami veriyorum hoşgeldin mogeha aramıza forumumuzaa iyi forumlar sana kaynaşçaz hepberaber:biggrin:
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 499 Rep: 48928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: evet bende ilk merhabami veriyorum Hoşgeldin aramıza sende.iyi forumlar:redface::redface::redface::redface:
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: evet bende ilk merhabami veriyorum merhaba arkadaslar hosbulduk ben biraz burdan bahsediyim burasi turkiyeden gorundugu kadar guzel bir yer degil cok monoton bir hayat yasiyor insan dostluk yok arkadaslik yok makina gibisin burda evden ise isden eve ama turkiye cok farkli 2 senedir turkiye gitmiyorum seneye insallah gidecem herhese bol selam |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |