![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "efsane geir döndü" başlıklı konu görüntüleniyor, "selam millet ben efsane evet ismim gibi geri döndüm inşallah anlaşırız unutmayın ki hatalar asla cezasız kalmaz :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | efsane geir döndü selam millet ben efsane evet ismim gibi geri döndüm inşallah anlaşırız ![]() unutmayın ki hatalar asla cezasız kalmaz :) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: efsane geir döndü Alıntı:
![]() anladığım kadarıyla eski bir üyesin. ![]()
__________________ | |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: efsane geir döndü hoş geldin evsane geri döndü |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: efsane geir döndü pardon efsane diye düzeltiyorum ![]() ![]() |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: efsane geir döndü merhaba efsane hayırdır ya seni daha önce bu sitede hiç görmedim önce ki ismin nedir acaba ? Anlaşılan sende benim gibi daha önce bu siteden bazı haksızlıklra uğramıssın aman dikkat et sende benim gibi anlaşılan saflık vede iyiniyetlilik kurbanısın ama neyse aslında hiç bir şeye değmez boş ver hayatı boş vererek yaşamaya bak :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Cevap: efsane geir döndü hoş geldin iyi eylenceler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |