![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Selam Millet" başlıklı konu görüntüleniyor, "Selam Ben Doğan Güneşin Kız Kardeşiyim Ablacım Burayada Üye Oldum Benden Kaçışın Yok.............."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 38 Rep: 3664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Selam Millet Selam Ben Doğan Güneşin Kız Kardeşiyim Ablacım Burayada Üye Oldum Benden Kaçışın Yok........... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Millet hoşgeldin cadı..:redface:sende aramıza :redface::redface:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Millet arkdaşlar çekeceğimiz var. ikitane doğan güneş oldu, biz birisiyle başedemiyorduk... :) şaka şaka ablan bu formun neşe kaynağı ve evde iki yaramaz yetmezmiş gibi bide bizim gibi yaramazlarla uğraşıyor(formu dağıtmayalım diye) :) hoşgeldin aramıza.. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 38 Rep: 3664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Millet Hoş Bulduk Ablam Yaramazlarla Uğraşmaya Bayılır :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Millet sen kimin tarafındasın ablanın yanında ona yardımcı mı olacan.. yoksa bizimle birlikte yaramazlık yapıp for mu dağıtıp ablanı çileden mi çıkaracan ?? :) :) :) |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 38 Rep: 3664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Millet Yha Ben Dagıtmayı Seven Bi İnsan Değilim Disiplini Severim :DYha Tabi Arada Sizle Formu Dagıtırım Bazende Ablama Yardım Ederim...Yha Hem Sen Ablamın Avukatımısın?:biggrin::biggrin::biggrin: |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Millet evet yeni işim avukatlık.. başlamadan önce bu forumda staj yapıyorum :) |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: istanbul/ amasya
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Selam Millet slm meyan süper üyelerde öyle ozaman bende varım.. güzel site kurucuları tebrik ediyorum.. elektronik müh.mezunuyum ama mühendislik yapmıorum:) ikinci universite düsünüyorum ikinci ogrenim samsun veya amasya univeritesi yabancı dil bölümünde neler yapabilecegimle ilgili yardımcı olabilecek kimse varsa sevinirim.. |
| | |
| | #9 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Millet Alıntı:
Hosgeldin! forumumuza
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #10 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Selam Millet Hosgeldin!,Hosgeldin! :biggrin:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |