![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Hoş Geldim" başlıklı konu görüntüleniyor, "Eyi günler, karpuz keseciniz mi? O zaman kalıyorum sizinle, ısrara dayanamam huyum kurusun Gelmişken hayırlı bir kısmet bulursak evleniriz inşallah diyorum Biraz fazla hanzoluk ve kıroluk koktu yazı ama neyse ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Hoş Geldim Eyi günler, karpuz keseciniz mi? O zaman kalıyorum sizinle, ısrara dayanamam huyum kurusun Gelmişken hayırlı bir kısmet bulursak evleniriz inşallah diyorum Biraz fazla hanzoluk ve kıroluk koktu yazı ama neyse bu defalık böyle olabilir mi, izninizle elbette? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoş Geldim ..........hoş geldin...................karpuzu yeni yenik yetişemedin valla:D |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |