![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "herkese merhaba!" başlıklı konu görüntüleniyor, "foruma yeni bir çömez daha katıldı. ..her türlü bilgiye aç olduğumu belirtir,sonsuz bilgi paylaşımlarında bulunmayı dilerim...eğer hukuk fakültesinde okuyan arkadaşlarımız varsa sorularım olacak.katlanabilecek kişilerin özel mesaj atmalarını rica ediyorum ...saygılarımla......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | herkese merhaba! foruma yeni bir çömez daha katıldı. ..her türlü bilgiye aç olduğumu belirtir,sonsuz bilgi paylaşımlarında bulunmayı dilerim...eğer hukuk fakültesinde okuyan arkadaşlarımız varsa sorularım olacak.katlanabilecek kişilerin özel mesaj atmalarını rica ediyorum ...saygılarımla... Konu smileatlife tarafından (01-08-2007 Saat 07:31 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese merhaba! sende hoşgeldin aramıza.katılımlarını bekliyoruz dörtgözle canım.iyi forumlar ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #3 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese merhaba! Alıntı:
çömez ne demek canım.. hepimiz o yoldan geçtik
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... | |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese merhaba! aramiza hos geldin arkadasim
__________________ |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: herkese merhaba! SLMMMMM AL BİRDE BURDAN YAKK YENI Bİ ÇÖMEZ DAHA SİZE ARKADASLAR PDR DE OKUYAN ARKADASIMIZ WARSAA BANA YARDIMCI OLABILIRMI KAFAM KARIŞIK BIRAZ HEE BIRDE BENİ BOLBOL BILGILENDIRIRSENIZ SEWINIRIMM |
| | |
| | #6 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese merhaba! Hoşgeldin canım aramıza sende ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #7 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8995 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese merhaba! Alıntı:
Okullarımızda ise RPD Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık/Bölüm eğitiminde okunulan veya mezunları eğitimci olanlar vardır, Siz öğrenci iseniz (ki sanırım) okulunuzdaki bölüm veya hocanıza, eğitimde değilseniz serbest danışmanlara başvurunuz. Formumuzda iyi vakit geçirmenizi dilerim. | |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: herkese merhaba! gunaydınn millet bana cvp yazan arkadasım öncelıkle sana çok tesekkur etmek ıstıyorum ama ben daha öğrenci değilm inş.bu yıl olucam 2007 öss kadrosundanım bende anlayacağınız gereklı ne kadar arastırma warsa yapmaya calışıyorum elımden geldığınce ee malum burası turkıye kendını awukat doktor öğretmen sanan o kadar çok mezun warkı okuldan çıktıgı gıbı kalan o nedenle kendımı daha başlamadan gelıştırmek ıstıyorum ARANIZDA ŞU AN OKUYABILCEGIM PDR VE ONUNLA ILGILI HER TURLU IVIR ZIWIRI ÖNERICEK ARKADAS WARSA CVPINI BEKLIYORUM SEWDIM HEPINIZI BYE |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: herkese merhaba! :smile::smile::smile:slmm millet yıne ben aranızda ızmırlı olan arkadas warmı ? |
| | |
| | #10 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: herkese merhaba! İzmir'li olmasak da Hosgeldin diyelim :)
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |