![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "bana hoşgeldin yokmu" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba arkadaşlar aranıza yeni gelenlerdenim kabul ederseniz sevinirim..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | bana hoşgeldin yokmu merhaba arkadaşlar aranıza yeni gelenlerdenim kabul ederseniz sevinirim |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bana hoşgeldin yokmu Sana hosgeldin olmazmı ? Hosgeldin tabii!, Sefa geldin:)
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: bana hoşgeldin yokmu herkese merahabalar bende artyık burdayım:) .) |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8995 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bana hoşgeldin yokmu Hoşgeldiniz, bende buradayım diyen arkadaşlar, İyi paylaşımlar. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bana hoşgeldin yokmu aramıza hoşgeldin efna ve halilibo05 sende hoşgeldin bu arada
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bana hoşgeldin yokmu bende burdayım diyenler, hepiniz hoşgeldiniz.. |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: bana hoşgeldin yokmu hoşgeldiniz... iyi paylaşımlar..
__________________ aynı dili konuştuğunuzla değil,aynı duyguları paylaştığınızla anlaşırsınız! |
| | |
| | #8 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bana hoşgeldin yokmu hoşgeldin canım sende aramıza ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: bana hoşgeldin yokmu Hosgeldin bende yeniyim :D |
| | |
| | #10 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bana hoşgeldin yokmu sende çok çok hoşgeldin aramıza ![]() ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |