![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "mrb" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba ben Sevinç..müzik ve resimle ilğileniyorum..emekli güzellik uzmanıyım..hayata dair ne varsa..zevk alabilecegim her şeyi seviyorum...Aşkı seviyorum her şeyden önce. :wink:..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara-Ayrancı
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 628 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mrb merhaba ben Sevinç..müzik ve resimle ilğileniyorum..emekli güzellik uzmanıyım..hayata dair ne varsa..zevk alabilecegim her şeyi seviyorum...Aşkı seviyorum her şeyden önce. :wink: |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: mrb Sevinç foruma hoşgeldinnn... Bende senin gibi forumda daha yeniyim... Az önce üye oldum ve kendimi direk forum odalarında buldum. Umarım sende keyif alırsın. Güzel paylasım dileklerimle:) |
| | |
| | #3 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 337 Rep: 32913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: mrb İkinizde Hosgeldiniz arkadaslar,Umarım forumumuzdan memnun kalırsınız.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |