![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "mrb" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba arkadaşlar.ben selin yeni üye oldum.herkese sevgiler saygılar......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 21 Rep: 1985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mrb merhaba arkadaşlar.ben selin yeni üye oldum.herkese sevgiler saygılar... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: mrb merhaba selın nasılsın bende yenıyım burda ismim murat |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: mrb Hoşgeldin Selin sende foruma.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: mrb Alıntı:
ne haber baklım umuarım sevmişsindir sitemizi :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: mrb Hoşgeldin canım aramıza:Entusiasmado::Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: mrb hoş geldin aramıza vallaha burası çok matrak ve eğlenceli bir yer aynı zamanda hertürlü konu hakkında sınırsız paylaşımdan yararlanabileceğin bir site doğru yerdesin merak etme ve pişman olmucaksın.paylaşımlarını bekliyoruz.saygılar
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #7 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: mrb Ya bu mesaj 7. ayda yazılmış :)))
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |