![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "selam" başlıklı konu görüntüleniyor, "Herkese selam ben uzakgezegen burda bulunduğumdan dolayı daha mutludeğilim çünki mutlu olabilmek için paylaşıma gerek var paylaşımdan kastım bilgi sevgi saygı.ama bu forumda fazlasıyla olduğunu biliyor herkese sevgi dolu sohbetler ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | selam Herkese selam ben uzakgezegen burda bulunduğumdan dolayı daha mutludeğilim çünki mutlu olabilmek için paylaşıma gerek var paylaşımdan kastım bilgi sevgi saygı.ama bu forumda fazlasıyla olduğunu biliyor herkese sevgi dolu sohbetler başarılar diliyorum.artık bende super meydan formu üyesiyim |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selam Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |