![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "selamlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "herkese selamlar.Umarım seviyeli bir ortam olur...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: istanbul Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | selamlar herkese selamlar.Umarım seviyeli bir ortam olur. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: biyerden Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 16 ![]() | Cevap: selamlar sende hoşgeldiiiiiinnnn ;) |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selamlar Hoşgeldin Hayırlı Kadın, Forumumuz arzu ettiğin her konuyu bulacağını umuyorum. Okumayı seviyorsan geçmiş konulara bakabilirsin. İyi paylaşımlar. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | selamlar Merhaba Arkadaşım ilk öncelikle süpermeydan formuna hoş geldiniz Burada seviyeli ciddi konuları paylaşarak hem bilgi sahibi olabilir hemde kendinizi geliştire bilirsiniz. Foruma konu ekleyerek rep puanınızı yükselte bilirsiniz. Her hangi bir sorununuzda site ADMİN'i Sn Yüksel Bey ile görüşe bilirsiniz özel mesajınız için ilk öncelikle 10 adet mesaj atmanız vede 1 haftalık üye olmanız gerekmektedir Bu arada biraz kendinizi tanıtacak kısa bir cv geçmenizi rica ederiz Hayırlı paylaşımlar saygılarımla
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selamlar hoşgeldin.umarım benim kadar iyi vakit geçirirsin:)
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: selamlar iyi vakit geçirmenize sevindim :))
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selamlar hoşgeldin aramıza burası gerçekten hem çok güzel hemde istediğin gibi seviyeli bir ortam umarım sende güzel vakit geçirirsin burada.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |