![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Herkese Selamlar...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Şu anda iyi bir sitede bulunduğumun farkına vardım inşallah çok seviyeli paylaşımlar ve dostluklar olması temennisiyle herkese selamlarımı sunuyorum............"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: Ordu-Ünye Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Herkese Selamlar.... Şu anda iyi bir sitede bulunduğumun farkına vardım inşallah çok seviyeli paylaşımlar ve dostluklar olması temennisiyle herkese selamlarımı sunuyorum......... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese Selamlar.... hoşgeldin hoşgeldin çok güzel bir foruma geldin.iyi forumlar....... ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 292 Rep: 28805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese Selamlar.... Hoşgeldin arkadaşım çok seviyeli bir ortamda bulunuyorsun memnun kalacağından eminim!Ayrıca aramızda Ünyeli bir arkadaşımızı görmek dahada hoş forumda sana başarılar diliyorum...........
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese Selamlar.... hoşgeldin ordulu.umarım iyi vakit geçirirsin.
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: Ordu-Ünye Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: Herkese Selamlar.... hepinize teşekkür ederim zaten kaliteniz hemen mesajıma vermiş olduğunuz hoşgeldin mesajıyla iyice perçinlendi...Sıcak karşılamanız için tekrar teşekkür ederim............ |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese Selamlar.... hoşgeldin arkadaşım sende forumumuza..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |