![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "merhaba" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben yeni geldim herkese slm:smile:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | merhaba ben yeni geldim herkese slm:smile: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba hoşgeldin minaa aramıza.süper bir yere geldin.tekrar hoşgeldin.iyi forumlar..........:redface::redface::redface:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhaba teşekkürler umarım öyledir bilmiyorum görcem ilerleyen günlerde :smile: |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: merhaba hoşgeldin minaa.umarım iyi vakit geçirirsin.
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: merhaba Hosgeldin Mina! Umarim iyi vakitler gecirirsin. |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: merhaba merhaba Mina hoş geldin siteye umarım bol bol eğlenir evde iyi vakit geçirirsin şimiden kolay gelsin
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |