![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "Bu da benim ilk Merhabam!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sitede neler oluyor napıyorsunuz bilmiyorum ama inşallah üye olmam hakkımızda iyi olur arkadaşlar. bol bol s bet ederiss artıkın. Artık bööle güzel forumlar kalmadı ahh ahhh.. o eskilerin forumları nerdeee..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Bu da benim ilk Merhabam!!! Sitede neler oluyor napıyorsunuz bilmiyorum ama inşallah üye olmam hakkımızda iyi olur arkadaşlar. bol bol s bet ederiss artıkın. Artık bööle güzel forumlar kalmadı ahh ahhh.. o eskilerin forumları nerdeee |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bu da benim ilk Merhabam!!! Hoş geldin foruma ben serseriozi umarım iyi anlaşrız saygılarımla
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Bu da benim ilk Merhabam!!! hoş geldin fruehling. inşallah beraber güzel paylaşımlar yaparız
__________________ Sevdamızın; Adı:Berrak, Sonu:Toprak, Dönen:Alçak, Olsun. |
| | |
| | #4 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bu da benim ilk Merhabam!!! Alıntı:
tek yapmadığımız bimmmmmm li sözler onlarıda yaparsan siteden gayet güzel bir şekilde geldiğin gibi gidiyorsun yani sen kayıt yapıyorsun admin kaydını siliyor :))))))) ona göre sakın +18 laflar kullanma :))))
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' | |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 112 Rep: 10870 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu da benim ilk Merhabam!!! hoşgeldinn sende foruma..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |