![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "ben de varım" başlıklı konu görüntüleniyor, "kusura bakmayın arkadaşlar forum a ben dün girdim ama "ben geldm" demedm... artık beni de sohbetlere alırsanız svnrm...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | ben de varım kusura bakmayın arkadaşlar forum a ben dün girdim ama "ben geldm" demedm... artık beni de sohbetlere alırsanız svnrm.
__________________ Sevdamızın; Adı:Berrak, Sonu:Toprak, Dönen:Alçak, Olsun. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben de varım hoşgeldin aramıza umarım iyi vakit geçirirsin forumda:))) |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: ben de varım inşallah.valla ii olacak gibi.dünden beri memnunum
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben de varım hoşgeldin sasdo.iyi eğlenceler.....:redface::redface::redface:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben de varım sen yine iyisin sasdo ben ortalama 3 haftadırburdayım ama hiç ilk merhaba mı demedim böyle bir bölümün var olduğunu geç farkettim çünkü...:smile::smile: bu arada HOŞGELDİİİNNNN....
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben de varım hoşgeldin depresyoner biraz geç oldu ama.sen süpermeydanın keyfini çıkartmaya başlamışın zaten.:redface:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: ben de varım sağol depresyoner sen de hoşgeldn. ben de az önce farkettm bu bölümü damdan düşme gibi olmak istemedm:)
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben de varım ayy hepinnizzz hoşgeldinizz arkadaşlarr
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben de varım çömezlik kısmını çabuk atlattım ..teşekkür ederim doğangüneş..evet dediğin gibi tadını çıkarmaya başladım bile çoktan bu arada sasdo kusura bakma..böyle senin formunda bende sanki biraz evsahipliği yapmış gibi oldum...misafirliğimin farkındayım...:smile::smile:...hepimize keyifli muhabbetler...
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |