![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "ben de varım" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar hoş geldiniz formumuza sizleri aramızda görmek bizleri mutlu etti hep baraber güzel günlere inşallah..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ben de varım arkadaşlar hoş geldiniz formumuza sizleri aramızda görmek bizleri mutlu etti hep baraber güzel günlere inşallah
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: ben de varım önemli değil depresyoner.bu forum hepimizin
__________________ Sevdamızın; Adı:Berrak, Sonu:Toprak, Dönen:Alçak, Olsun. |
| | |
| | #13 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben de varım alçak gönüllülüğün için teşekkür ederim sasdo
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ben de varım Arkaşlar günaydın yeni katılan ve katılacak arkadaşlara HOŞ GELDİN der hayırlı forumlar dilerim
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #15 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: ben de varım estefrullahdepreyoner.o sizlerin güzelliği.tevazu yapmıyorum gerçek bööle
| | |
| | #16 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: ben de varım depresyoner ya senn bi net adresin mi var www.dEPreSYonER.com | Yeni buluşma noktanız. diye giremedim de
| | |
| | #17 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben de varım Alıntı:
çünkü ordaki herkes ya arkadaşım ya da arkadaşlarımın arkadaşları.. aslına bakarsan ben de anlamış değilim.. ben bazı nedenleredn dolayı bir süredir girmiyodum ama bi kaçgündür ben de deniyorum olmuyo.. yönetimdeki arkadaşlar onarıma aldılar belki de açıkcası benim de pek haberim yok alan bitenden
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... | |
| | |
| | #18 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: ben de varım hayır ya ben sadece içeriği ne diye merak ettm o kadar. tanışma konusu ise hayır tanışmyz galiba:)))))
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben de varım içerik olarak arkadaşlık ve paylaşım sitesi orası da...ve şimdi denedim açıldı...üye olmuşsun oraya da haırlı olsun arkadaşım..
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #20 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: ben de varım ben de yeni üye oldm ama içinden çıkamadım
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |