![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "ilk merhaba....))))" başlıklı konu görüntüleniyor, "herkese selamlar...umarim birlikte iyi seyler konusabiliriz........"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | ilk merhaba....)))) herkese selamlar...umarim birlikte iyi seyler konusabiliriz..... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ilk merhaba....)))) Alıntı:
umarım sizinle iyi bir dostluk kurarız saygılarımızla
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ilk merhaba....)))) hoşgeldin gulgul süper bir foruma geldin canım.iyi forumlar:redface::redface::redface:
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ilk merhaba....)))) merhaba tekarar sakın yanşlış anlamayın ama isminiz ilgimi çekti sizde biliyorsunuz ki güllerin ömrü kısadır allah ömrünüzü kısa olan ömürlerden etmesin yaaaa arkadaşlar bugün aklıma takıldıda bir şarkı dün acı hayat vardı söylemek istiyorum Ah gülüm beyaz gülüm Beyaz gülüm ayrılığı yok etmez yok etmez ölüm yaprağına rüzgar deyse baktığın yer kan damlar gülüm yaprağına rüzgar deyse baktığın yer kandamlar gülüm yokluğundan gayrı bana ne etsin ölüm sana gelmediğim gün öldüğüm günür benim tüm sevipde ayrılanlara kavuşamayanlara armağan olsun yeri değil ama içimden geldi kusura bakmayın
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 152 Rep: 14806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ilk merhaba....)))) hoşgeldin sende formumuza..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ilk merhaba....)))) hoşgeldin aramıza umarım keyifli vakit geçirirsin:)) |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: ilk merhaba....)))) inşallah birlikte ii şeyler konuşur ve paylaşırız
__________________ Sevdamızın; Adı:Berrak, Sonu:Toprak, Dönen:Alçak, Olsun. |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ilk merhaba....)))) neredesin kız sen adamı hasta etme kanki özletme kendini
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 152 Rep: 14806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ilk merhaba....)))) ayy ayy buradayım yaa her mesajımı arkasından neredesin diye azarlanacam mı yaa:biggrin:canım kankim benim ya seviyorum seni..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #10 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ilk merhaba....)))) Alıntı:
kanki bende seni seviyorum da olmuyor ama adam kankisini unuturmu kızarım ama :biggrin:
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |