![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "selamsss" başlıklı konu görüntüleniyor, "heyyy selammm arkadaşlarrr ben geldim yaffff hani kırmızı halılarr karşılama çiçekleri :wink::wink::wink: кιмιηє göяє şєутαη, кιмιηє göяє мєℓєк ѕιzє göяє нαηgιѕι؟..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: evde oturuyorum...
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | selamsss heyyy selammm arkadaşlarrr ben geldim yaffff hani kırmızı halılarr karşılama çiçekleri :wink::wink::wink: кιмιηє göяє şєутαη, кιмιηє göяє мєℓєк ѕιzє göяє нαηgιѕι؟ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selamsss Kırmızı halımız yok ama sana selamlarımı yolluyorum....Aramıza hoşgeldin umarım forumumuzdan memnun kalırsın......Şunu bilki doğru adrestesin.......... |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selamsss ayy ayyy hoşgeldin sende ama burada kimseye öyle torpil yok kırmızı halı, çiçekler filan ama sana özel hoşgeldin deriz bizde H-O-Ş-G-E-L-D-İ-N
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: selamsss Alıntı:
Hoş geldin yok öyle kırmızı halı felan ne o sultanlık devrimi gerimi başladı :) Biz bu siteye gelenlere gönlümüzü açıyoruz girmek istersen buyur gönlümüze bir başımızın üstünde yerin var oturabilirisn zaten tek kişilik yer kaldı başımda hadi iyisin ayakta gitmiyorsun
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: evde oturuyorum...
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: selamsss hımm güsel bi karşılama oldu ama az kişi yazmışş ama yazanlarada tşk ederim hoşbuldumm aranızaa arkadaşlar :))) кιмιηє göяє şєутαη, кιмιηє göяє мєℓєк ѕιzє göяє нαηgιѕι؟ |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selamsss az mi ..? ilk defa daha bu kadar kişi birine yazıyor :) hoş geldin |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |