![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "selamlarrrrrrr" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhabalar tesadüfen kayıt olduğum bu forumda umarım iyi vakit geçirirm şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: çankaya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | selamlarrrrrrr merhabalar tesadüfen kayıt olduğum bu forumda umarım iyi vakit geçirirm şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 274 Rep: 27035 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selamlarrrrrrr Hoşgeldin aramıza bu forumda iyi vakit geçireceksin emin ol:) |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: selamlarrrrrrr |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: selamlarrrrrrr hoş gedin ne bağırıyorsun kardeşim hoş geldin sefa getirdin diyelim aga Sakın bu formu bırakım deme yanlış yaparsın :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #5 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 422 Rep: 41289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selamlarrrrrrr hoşgeldin di.al emin ol güzel vakit geçireceksin. ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: selamlarrrrrrr sana Aynen katılıyorum hoş geldi
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: selamlarrrrrrr hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bende zaten bu yüzden üye oldum inşallah güzel paylaşımlarımız ve saygılı dostluklarımız olur şimdiden iyilikler sizinle olsun... |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selamlarrrrrrr tabiki iyi vakit geçirirsin hoşgeldin sende
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: selamlarrrrrrr |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |