![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "geç oldu ama" başlıklı konu görüntüleniyor, "selamlar burayı bulmam geç oldu ama neyse zararın neresinden dönülürse kardır herkese günleri mutlu ve kutlu olsun:biggrin:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Misafir..
| geç oldu ama selamlar burayı bulmam geç oldu ama neyse zararın neresinden dönülürse kardır herkese günleri mutlu ve kutlu olsun:biggrin: |
|
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: geç oldu ama Alıntı:
ah ah bu yeni nesillerede akıl sır ermiy ki
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: geç oldu ama ne yapalım abi ya bizim de farkımız tarzımız bunu biliyorsun ve her zaman zıp zıp önüme atlıyorsun ya siz bakmayın impex se o bu forumun en semoatik adamıdır çok severim ben impex abimi şahsen tanımam ama fiilen tanıdığım kadar adam gibi adam :) öptüm abi
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: geç oldu ama slm bende yeni katıldım iyi paylaşmalar herkese:smile: |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: geç oldu ama ayy ikinizde hoşgeldinizzz forumumuza
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: geç oldu ama Arkadaşlar hoş geldiniz yaw Neredediniz bu zamana kadar hihihiih
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #8 |
| Misafir..
| Cevap: geç oldu ama ozi sabah sabah formundasın özel msj göndermek için 50 msjımı doldurmak gerekiyo bilgilendirirsen sevinirim:confused::confused::confused: |
|
| | #9 | |
| Aktif Uye ![]() | geç oldu ama Alıntı:
Ne olursan ol yine gel canum arkidişim Ozi bankasından yapmış olduğunuz iltifatlardan dolayı Bonus olarak bir öpücük kazandınız İyi günlerde kullanın :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #10 |
| Misafir..
| Cevap: geç oldu ama ozi sohbet açılmışda konuşcak kimse yokki çok sorunluyum demi:smile::smile: |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |